Wie zijn wij?

Vérité Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken,overige kredietvormen, verzekeringen en spaarproducten.

Onafhankelijk advies
Onafhankelijkheid en persoonlijk contact staat bij ons centraal. Wij werken samen met de belangrijkste banken, verzekeraars, spaar- en beleggingsinstellingen in Nederland. Daardoor kunnen wij voor onze klanten aantrekkelijke voorwaarden en tarieven afspreken met deze aanbieders.

Uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd het uitgangspunt bij onze advisering. Aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar de financiële producten die daar het beste bij passen. Wij maken voor u een objectieve analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven en doen u vervolgens een voorstel. Op die manier kunnen wij zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoen.

Wat verwachten wij van u ?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, moeten wij op de hoogte zijn van uw persoonlijke en financiële situatie. Het gaat dan om aspecten die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.

Daarom verzoeken wij u ons tijdig en volledig te informeren, over eventuele wijzigingen in uw omstandigheden. Denk daarbij aan wijzigingen in uw persoonlijke situatie, zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden en verhuizing. Ook veranderingen in uw financiële situatie, zoals inkomens- of arbeidssituatie.

Toezicht
Onze adviezen vallen onder de wet op het Financieel Toezicht. Daarom staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12039992.

Bent u niet tevreden?
Voldoet onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen? Dan horen wij dat graag van u! Dit kan schriftelijk aan Verite Adviesgroep Antwerpsestraatweg 4 4631 NL Hoogerheide of telefonisch via telefoonnummer 0164-251 073.

U kunt uw opmerkingen ook kenbaar maken door het invullen van het reactieformulier dat u vind op onze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij proberen dan zo snel mogelijk samen met u tot een oplossing te komen.

Mocht dat niet tot tevredenheid lukken, dan kunt u meer informatie krijgen op de website van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD): www.kifid.nl. Op deze site wordt aangegeven hoe en waar u uw klacht kunt indienen. Ons registratienummer bij Kifid is 005979